Dig, Terapi, workshop

Stå ved dig selv

Vil du gerne blive bedre til at sætte grænser og mærke dine egne behov? Har du oplevet at forlade dig selv og svigte dine behov i kærlighedens navn? Er du klar til at hjælpe dig selv til at stå fast og mærke efter? Vil du gerne dele oplevelser og tanker med andre ligesindede i et empatisk og fordomsfrit rum? Så er denne workshop lige noget for dig.

På workshoppen holder jeg et oplæg der knytter sig til emnerne og undervejs vil du deltage i  små behovs- og grænseøvelser med andre, der støtter dig i at stå ved dig selv. Til hver øvelse vil der være tid til refleksion i grupper og i en fælles dialog, men der er også tid til, at du kan fordybe dig alene med en guidet meditation. Alt dette kombineres med en række Hatha yogastillinger, der har fokus på, at du kan mærke dine egne behov og grænser.

Til slut vil du få en opgave med hjem, så du kan fortsætte din proces på egen hånd. Workshoppen er for alle, og du behøver ikke at have kendskab til yoga for at være med.

Mød op i behageligt tøj, som du frit kan bevæge dig i. Medbring eventuelt varme sokker eller en sweater og hav gerne en notesbog og en blyant parat til egne noter undervejs.

  • Interaktiv workshop af enten 60 eller 4 timers varighed
  • Der indgår flere øvelser
  • Yoga/ meditation
  • Q&A – med mulighed for anonyme spørgsmål/ samtale i plenum
  • Pris aftales alt efter eventets design/ udgifter

 

  • Nøgleord: Behov, grænser, mærk dig selv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *