Hvem er jeg?

“It’s not your job to love me – it’s mine.” ♥  Katie Byron

Hej mit navn er Rebecca!

Min selvudviklingsrejse tog først fart i 2013 efter et hårdt breakup med en ekskæreste, der havde misbrugsproblemer. Det knuste forhold fik mig til at indse at jeg:

1) Jeg havde brug for at få skabt en større bevidsthed omkring min egen adfærd, da jeg længe var blev suget ind i en andens afhængighed blev jeg bekendt med at være medafhængig og så at mine egne ubalancer og coopingstrategier fra barndommen ikke virkede til min egen fordel. 

2) Jeg havde brug for at tage ansvar for mit liv og min fortid, og generobre min egen power. Jeg havde så kliche agtigt behov for at “finde mig selv”.

3) Jeg havde brug for at få samlet en selvhjælpsværktøjskasse så min fremtid ikke ville gentage min fortid på samme vis. Rejsen tog mig til London på to coaching kurser, hvor jeg for alvor gav mig tid til at se indad. Herefter blev jeg inspireret til at tage en terapeutisk uddannelse. Jeg havde fået skabt en passion for ikke bare at hjælpe mig selv til mere indsigt, men også til at hjælpe andre.

I 2015 blev jeg færdiguddannet sexolog. Under uddannelsen fik jeg virkelig udvidet mine grænser og min forståelse for, hvad det vil sige at være menneske med følelser og behov. 

Efter tre sygemeldinger med stress som folkeskolelærer, har jeg lært vigtigheden af at vi passer på os selv. At kun du har nøglen til at hjælpe, acceptere og elske dig selv med alt, hvad det indebærer og det indebærer nogen gange terapi eller andre former for behandlinger af krop og sind. Jeg har selv fundet hjælp gennem mange forskellige behandlinger, ligesom  for alle andre, er det at elske sig selv en rejse, der aldrig ender. Jeg er blevet en selvudviklingsnørd, der udfordrer mig selv og mine erfaringer tager jeg med ind mit nærvær med dig. Jeg har nemlig mærket, hvordan det kan være at have brug for hjælp eller inspiration. Og det er her jeg er for. For dig. 

Kærligst Rebecca Karolina Henriksson