Yoga

 

 

“The grass is greener where you water it.” ♥ Neil Barringham

Yoga betyder forening. I yoga forener vi åndedrættet med de forskellige asanas, så vi får sat kroppen tilbage på hovedet og mærker os selv.

Jeg underviser i de klassiske retninger som Hatha, Flow og Yin yoga.

Jeg tilbyder:

  • Samtaleterapi integreret med yoga og meditation tilpasset dig og dine behov.

Hver af mine yogatimer er bygget op omkring et tema og et fokusområde for hver gang. Er der fokus på hjertet og smidighed vil vi øve stillinger, der åbner brystet og fremsige mantra som “Jeg er kærlighed.” “Jeg er sårbar og blød.” Fælles for begge mine yogastile er, at jeg integrerer yogaens asanas ved samtidigt at skabe bevidsthed omkring vores mindset. Vi øver selvkærlighed, det at skabe intention gennem bevægelserne og at give slip.

1) Hatha Yoga og meditation: Hathatimerne byder på mantra, mindfulness -og vejrtrækningsøvelser og elsk dig selv redskaber. Vi står i hvert stræk 4-5 vejrtrækninger.

2) Energi flow og meditation: Flowtimerne byder på mantra, mindfulness -og vejrtrækningsøvelser og elsk dig selv redskaber. Vi får sved på panden, arbejder med vores følelser og tanker undervejs. Vi bevæger os med vejrtrækningen fra en stilling til den næste.

Du kan kontakte mig nærmere for et specielt forløb til din virksomhed/ institution.